28 Mayıs 2008 Çarşamba

romantik bişi..

Pick Me! çok eğlenceli, neşeli, biraz muzip ve haylaz.. ama aslında çok da romantik bir hikayesi var Pick Me!nin...

2006 yılında Pick Me! ilk defa insanlarla tanışmak üzere istanbul design week e katıldı ve basic serisi yüzükleriyle tasarım bahçesinde görücüye çıktı.

Pick Me! kendini güneşe bıraktı, parladı, ışıldadı ve neşe saçtı..

bir akşam üstü güneşin son ışıkları eski galata köprüsüne son öpücüklerini bırakırken, bir kaç telaşlı ziyaretçisi oldu Pick Me!nin. yanındaki hanımefendinin tercümesiyle fuar çıkışı havaalanına; uçağa yetişeceğini, Pick Me!yi çok beğendiğini ve bir tanesini kızarkadaşına hediye etmek üzere satın alıp alamayacağını sordu içlerinden bir bey. design week bünyesinde satış olmadığını, ama arzu ettiği yüzüğü kendisine hediye edebileceğimi söyledim.

kırmızı bir çift kanatla ülkesine döndü bu bey.. sonradan haberini aldım.. o kırmızı kanatlara binip sevgilisine evlenme teklif etmiş.. ve sevgilisi de; karısı, eşi olmak üzere kanatlara binmeyi kabul etmiş.. kim bilir şimdi nerede uçuyorlardır..

düşündükçe mutlu eden bi hikayedir bu beni Pick Me!ye dair.. paylaşmak istedim..

24 Mayıs 2008 Cumartesi

sürpriz kedi..


bir kedi denemesi..

23 Mayıs 2008 Cuma

yeni balıklar geliyor..




yeni balık kolyelerin ilk prototiplerini bugün yapıyoruz. iki alternatifimiz var, bakalım hangisi daha iyi duracak kesilince. bu arada belki siz de fikrinizi söylemek istersiniz? :)

20 Mayıs 2008 Salı

Pick Me! artık kendi blogunda..

bundan böyle Pick Me! ile ilgili her türlü gevezeliği buradan yapmaya karar verdim. web sitesi tabi ki yeni modeller ve satış noktalarıyla güncellenmeye devam edecek, hatta site üzerinden satışla ilgili çalışmalara da başladık, gelişmeleri duyuracağız.

ancak ufak tefek duyurular, gelişmeler, bazı süreçler, belki bazı iletişimlerimizi ve her türlü gevezeliğimizi buradan yapacağız; hatta yakında duyuracağım bir projem var, onu da buradan yürüteceğiz hep beraber.

şimdilik giriş kısmını hızla geçelim ve artık blogumuza bir start verelim.

fikirlerinizi, öneri ve eleştirilerinizi de bekliyorum.